Maig 2021
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

El dia 15 de Juny es va celebrar la XII Festa de l’Esport a la Sala Winthertur. Hi vam anar tots els nois de Canigó.

Mitjançant aquest acte es realitza la clausura de tota la temporada esportiva i es felicita als esportistes per l’esforç realitzat al llarg de l’any.

Hi van participar diferents entitats com ara  Aspasim, Boscana, Pedralbes, Esmen i Canigó.

Un any més, vam comptar amb la col·laboració d’un presentador ben enèrgic, l’Edgar Fornós, i dues hostesses molt apreciades per nosaltres ja que  també han estat les nostres entrenadores.

 A l’escenari sortíem amb el nostre grup d’esport: grup de manteniment, grup de nivell II, lliga de bàsquet, lliga de petanca…

Responsables de diverses entitats esportives del Districte de Sarrià van ser les encarregats de lliurar-nos els premis (una bossa d’obsequis), els diplomes i les medalles en el cas del bàsquet i la petanca. Com a novetat, aquest any també ens van oferir  obsequis als membres de la Comissió Esportiva de cada Centre.

L’acte va estar ple de  sorpreses.  Només començar el presentador i un col·laborador amb molt sentit de l’humor van jugar un partit de pàdel a l’escenari. A més, vam gaudir d’un ball de hip-hop, i un espectacle de màgia en el que un noi jugava amb unes boles de vidre, sense que li caiguessin al terra en cap moment. El més divertit va ser quan ens va fer participar, fent-nos agafar les boles.

Un any més, BCN ens va sorprendre amb un power point de fotografies nostres en diverses activitats esportives. Un dels moments més emotius va ser un vídeo sorpresa  de Sergio, un ex-entrenador que va marxar a la Xina i que ens segueix animant a fer esport i esforçar-nos dia a dia.

També es va atorgar el premi Fair Play a l’esportista que compleix els valors més importants a l’esport: companyerisme, humilitat, treball en equip, tolerància, autosuperació…

Ara ja ha finalitzat la temporada esportiva, i recuperarem energies per començar la temporada 2016-17 amb ganes i il·lusió.