Desembre 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

A la reunió del Mercat de segona mà van decidir invertir els diners aconseguits 217.20 €, en l’organització de l’activitat de la Mona, creant un acte obert a totes les famílies on cada taller participés en un concurs de receptes anomenat “Master Mona”.  Els diners  per  organitzar l’activitat va incloure  l’elaboració de les Mones, una petita degustació pels convidats, regals pels concursants de caire comunitari...

 En un primer moment vam organitzar l’activitat i vam realitzar els diferents  documents previs per poder portar a terme l'esdeveniment. 

Un cop teníem tot a punt, el Pregoner Reial va anunciar el Concurs i va explicar i entregar les bases als equips participants.

Cada equip tenia quatre dies per presentar el seu disseny amb una explicació adjunta. Les propostes van ser molt interessants i imaginatives:  Mones amb dibuix d’una corona, espassa, en forma de castell i cavall... Juntament al projecte havien de presentar un full de pressupost (les podeu veure al nostre Facebook  Fundacio Canigo)

Vam iniciar la fase de compra, on diferents noi/es de cada servei van realitzar grups de treball i van anar a comprar tot el necessari sense sortir-se del  pressupost.

Un cop ja tenien el necessari i en diferents torns, cada equip va elaborar la seva mona seguint la recepta original de l’edat mitjana de la família Serrano la qual vam adaptar al disseny que havien de presentat.

El dimecres 25 va ser el Gran dia de la Festa de Master Mona Canigó!!

Vam tenir la sort de comptar amb un Jurat especialista en Reposteria, una representació de familiars van interpretar el paper de "Monges Clarisses" i com expertes en pastisseries van valorar cada treball presentat.    

 Les presentacions van ser brillants i el Jurat va actuar amb molta gràcia i simpatia.

Per  sort, el Jurat va decidir que totes les mones havien requerit  molt d’esforç i eren molt originals per la qual cosa tots els equips participants van ser premiats

Finalment  tots vam poder gaudir d'una degustació de Tarta de Santiago, begudes  i música medieval!!

Pel que fa els comptes dels guanys del mercat de segona ma.....

Els  Comptes clars i la xocolata espessa!!

Del Mercat de Reciclatge vam obtenir: 217.20€

Al Master Mona Canigó vam gastar: 192,87 €

 

Així que ens queda  24,33 €  que  invertirem en una xocolatada, seguint les instruccions i desitjos que ens van expresar els representants de CPC dels usuari/es els quals van dir que, a la majoria, els  agradaria organitzar una xocolatada!!

I així ho farem!!!